Guriset Høyfjellshotell kan tilby en rekke aktiviteter og kulturelle opplevelser i kombinasjon med kurs eller konferanser, familietur, tur med venner eller rett og slett for deg som reiser alene eller med ektefelle/samboer/kjæreste.

Kulturelle opplevelser

Oset Fjellkirke er en av Norges minste stavkirker. Kirken ble bygget av Gudrun og Asle Hesla som eiere av  Oset Høyfjellshotell. Kirken er verdt et besøk! Hva med å bruke kirken når du skal gifte deg? Ta gjerne  kontakt med Guriset eller Oset for en prat.

Gildehallen er en opplevelse i seg selv. Blir med på en vandring blant tradisjonsrike brukskunst- og utsmykkingsgjenstander fra svunnen tid. Dette er en severdighet på Oset Høyfjellshotell som gjestene på Guriset også kan benytte seg av. Hva med å ha en lunsj i Gildehallen i forbindelse med kurs, konferanser eller på tur med familien. Etter nærmere avtale kan man få omvisning.

Aktiviteter

Lavoer
Under oppholdet på Guriset kan vi, til alle årstider tilby aktiviteter i vår lavvo. Det finnes to størrelser, en med plass til 200 mennesker (ligger ved Oset Høyfjellshotell) og en med plass til 75 pers. (ved Guriset). Her serverer gjerne måltider med underholdning av både historie-fortellere og lokale musikere. Det hele skjer i varmen rundt bålet.  Hva med å ha en kveld i lavoen under kurset, hvor vi serverer god mat og drikke. Det blir høy stemning i et uformelt og koselig miljø.
[premiumslider id="4"]

Teamutvikling i naturen
Vi har sett at teamutvikling er en unik måte å binde deltagere tettere sammen på i kurs og konferansesammenheng.  Og ikke minst ansatte som skal arbeide sammen i team. I forbindelse med aktivitetene skal deltagerne bruke seg selv, lære seg å stole på andre, lære å samarbeide, ta i bruk naturens ressurser, være kreative –  lage egen underholdning og ikke minst se alternative løsninger.

Ta kontakt med oss for planlegging av nettopp ditt spesielle arrangement. Aktivitetene er også topp for turer med familie og venner.