Bryllup i Hallingdal – På Guriset får du anledning til å feire bryllup med det lille ekstra som gjør denne spesielle dagen til et minne for livet

Vi på Guriset syns det er ekstra moro med bryllup, og velger du å feire bryllupet ditt i Hallingdal og på Guriset får du ikke bare en ekstra fin ramme på bryllupet med all den flotte naturen, men også en bevertning som hele tiden gjør alt for å gi dere det lille ekstra.

Under følger en hyggelig tilbakemelding fra et av våre mange fornøyde brudepar:

Bryllup på Guriset er virkelig å anbefale! Vi hadde en fantastisk helg på fjellet, sammen med familie og venner, og ikke minst ett meget bra vertskap i Turid & Lars. Gjennomføringen gikk knirkefritt, med meget god mat, flotte opplevelser i avslappende og fine omgivelser. Helgen startet fredag kveld med «bli-kjent» aften, med god norsk fjellmat. Lørdag formiddag bar det på fottur i den norske fjellheimen, med rømmegrøt som lunsj på familiens hytte som avslutning på turen. Selve vielsen fant sted i Gol Stavkirke kl 16, og en buss fraktet oss frem og tilbake. I og med at dette var ett «fjell-bryllup» hadde vi oppfordret gjestene våre til å ha på seg bunad, noe mange gjorde. Gol stavkirke var mer enn stor nok, og skapte en flott og verdig stemning rundt seremonien. Festmiddagen for kvelden ble servert på Guriset, med Turid i spissen. Maten var nydelig, og gjestene veldig fornøyde. I og med at vi hadde hele hotellet for oss selv, leide vi inn band fra Fagernes som virkelig kunne spille opp til fest, og spilte til langt ut i de tidlige timer av søndagen. Søndag morgen våknet vi til strålende sol, og hadde en nydelig frokost før gjestene startet hjemreisen igjen.

Våre venner og familie snakker ofte om drømmebryllupet vi hadde på Golsfjellet, og helgen vi vår sammen der! Så takk til Turid & Lars for at dere gjorde helgen så vellykket!

Vi kan på de varmeste anbefale Guriset som et sted å gjennomføre en fest, bryllup etc.

Ta gjerne kontakt om dere trenger mer info/referanse.

Mvh
Birgitte & Bengt Bårdsen

95042100 / 91868636

Klikk gjerne på bildene i bildegalleriet for å se flere bilder fra bryllupet:

Bryllup i Hallingdal