Gol-Golsfjellet

Guriset Høyfjellshotell ligger idyllisk til på Golsfjellet i Gol Kommune. Her har du naturen og opplevelsene rett utenfor døren.

Guriset fjellstue ble overtatt av Lars Hesla i 1976, hvor han har bygd opp fjellstua til et høyfjellshotell sin standard og tatt vare på fjellstua sin intimitet og sjel. Hotellet ligger nydelig til på Golsfjellet mellom Hallingdal og Valdres, med en nydelig utsikt utover Tisleiafjorden og et mektig landskap med Jotunheimen i nord og Nystølsfjellet i sør.

Kom til oss og få det som du vil!
Med dette som utgangspunkt settes gjesten i sentrum hele året. Vi er et intimt, lite hotell med personlig service og plass for 60 gjester i trivelige rom.Kurs og konferanser
Legg ditt kurs eller konferanse til Guriset sine komfortable omgivelser. Vi har alt av moderne AV-utstyr, og det hele er lagt tilrette for et velykket arrangement i trivelig miljø. Familiehotellet
Guriset Høyfjellshotell har 32 smakfullt utstyrte rom med radio, TV, romslige salonger, komfortabelt møblert vinterhage og bar samt en koselig spisesal. Vi har også et godt utstyrt trimrom med massasjestol. Vi serverer god Norsk mat, og vår kjøkkensjef garanterer for et velsmakende måltid.

Guriset er tilrettelagt for grupper i alle varianter, alt fra menigheter og kristne grupper til skigrupper, turgrupper, seniorturer, ensligetreff, samt familiesammenkomster og bryllup. I slike forbindelser får gruppene disponere hele hotellet alene, med de fordelene det gir av fleksibilitet og personlig service.

Vi har heis som gjør 17 rom tilgjengelig uten trapper.

Guriset kan tilby en rekke aktiviteter og kulturelle opplevelser i kombinasjon med kurs eller konferanser, familetur, tur med venner eller rett og slett for deg som reiser alene eller med ektefelle/samboer/kjæreste.

Gol - Golsfjellet

Golinfo
Gol Kommune