Golsfjellet

Guriset Høyfjellshotell ligger på Golsfjellet mellom Hallingdal og Valdres. Høyfjellshotellet ble overtatt av Lars Hesla i 1976. Han har bygd opp fjellstua til flott høyfjellshotellstandard men samtidig tatt vare på fjellstua sin intimitet og sjel.

Vi har en flott natur som du kan nyte fra Guristet Høyfjellshotell med en nydelig utsikt utover Tisleiafjorden og et mektig landskap med Jotunheimen i nord og Nystølsfjellet i sør.

På Golsfjellet kan du nyte den vakre naturen og den flotte utsikten ved å følge stier og oppmerkede løyper innover fjellet. Golsfjellet byr også på flotte fiske muligheter i et eldorado av fiskevann og elver. Liker du å sykle er det utallige stier og veier du kan følge, enten for å få en skikkelig treningsrunde, eller for å nyte naturen og roen på fjellet.

Golsjellet er viden om kjent for sine mange langrennsløyper på vinterstid, men du finner også skiheis for de som er mer glad i å kjøre slalom, snowboard, telemark osv. I et flott fjellterreng med utsikt til blant annet  Skogshorn, Hallingskarvet og Jotunheimen finner du mer enn 150 km preparerte skiløyper.

Hvorfor ikke ta med akebrett på turen! Golsfjellet er et perfekt sted for å ake, enten på et av de mange jordene, på en stengt sidevei, eller f. eks i skibakken.

Golsfjellet byr på mange muligheter både for barn og voksne, og er et perfekt utgangspunkt for familien som ønsker kombinasjonsmuligheter for liten og stor, sommer som vinter.

Som du forstår er vi på Guriset svært begeistret for Golsfjellet, og vil gjerne dele det med så mange som mulig. Kommer du til oss som gjest skal vi med glede fortelle mer om alle mulighetene som byr seg her oppe.

Lenker til Golsfjellet:

Golsfjellet