Guriset Fjellstue ble i 1976  overtatt av Lars Hesla.  Han har bygd opp fjellstuen til det høyfjellshotellet det er i dag, men samtidig tatt vare på fjellstuens intimitet og atmosfære.

Guriset Høyfjellshotell ligger  1000 m.o.h på Golsfjellet midt  i hjertet av Hallingdal, med utsikt over halve kongerike. Guriset kan romme  inntil  80  gjester.

Vi setter gjesten i sentrum, og yter den persolige service som må til for å få et godt opphold. Vi er også kjent for vårt utmerkede kjøkken, som er basert på tradisjonell mat med en moderne vri. Guriset er et godt utgangspunkt for lange gode turer i fjellet. Man kan sette på seg skiene rett uten for døren om vinteren, og med mer enn 180 km maskinpreparerte løyper skulle alt ligge tilrette for et hyggelig og aktivt opphold i storslagen natur.

Golsfjellet kan også  i vinterhalvåret tilby isbane for organisert bilkjøring og et eget område for kjøring med snøscooter.

Golsfjellet aplinsenter Bualie
er en av to skiheiser på Golsfjellet og ligger sentralt med ca. 5 minutter kjøretid fra Guriset. Det er et familievennlig alpintsenter med 1 skiheis og 7 nedfarter. Her finner du barnebakker for de minste og en terrengpark med hopp og rails for de større. Alpinsenteret kan også tilby varmestue med matservering, og utleie av ski, snowboard og pulk. Ønsker man å benytte seg av et av de større skiheisene i Hallingdal så er det ikke lange veien til hverken Gol, Hemsedal, Nesbyen, Ål eller Geilo.

I sommerhalvåret kan Golsfjellet tilby  fisking, ridning, sykling, båtaktiviteter og vandring på fine turstier.
Ønsker du å benytte deg av aktiviteter ellers i Hallingdal kan vi anbefale steder som Vassfaret Bjørnepark, Langedrag Naturpark, Hemsedal hestesenter, Gol Motor- og fritidspark og Hallingdal museum.

Høytider og ferier :

Ønsker du, som mange andre å legge ferien til Nyttår eller Påske på Golsfjellet kan Guriset være det rette steder.

Fra  midten av november til inn i desember arrangerer vi flotte julebords helger med alt det innebærer.

Jubileum,familietreff eller bryllup :
Har dere et jubileum i vente, en spesiell dag dere vil feire eller har dere tenkt på å holde bryllupsfesten på et høyfjellshotell?

Da kan vi være behjelpelige med å planlegge og arrangere den store dagen hos oss.

Guriset har lang erfaring med å arrangere bryllup, vi kan garantere at vi gjør vårt ytterste  for å imøtekomme ønsker for at dagen skal bli uforglemmelig.Ved slike arrangement disponerer dere selvfølgelig hotellet alene, med alle de fordelene det gir.

Kurs og konferanser
Legg ditt kurs eller konferanse til Guriset sine komfortable omgivelser. Vi har alt av moderne AV-utstyr, og det hele er lagt tilrette for et vellykket arrangement i trivelig miljø. Familiehotellet Guriset har 32 smakfullt utstyrte rom. Romslige salonger, komfortabelt møblert vinterhage og bar samt en koselig spisesal. Vi har også et godt utstyrt trimrom med massasjestol.

Kom til oss og få det som du vil!
Med dette som utgangspunkt settes gjesten i sentrum hele året.